Få et uteområde / gårdsrom du kan være stolt av

Vår kompetanse - din sikkerhet

Enten du er privatperson, bedrift. Våre brede erfaring og fleksibilitet gjør at vi både kan utføre store men også små-oppdrag.

 

Noen av de tjenester vi tilbyr

 • Klargjøring og asfaltering av gårdsrom, parkeringsplasser og uteområder.
 • Opparbeidelse av hage og gartnerarbeider.
 • Etablering av ferdigplen, murer i naturstein, kantstein, heller, skifer og steindekker av ulike varianter.
 • Div. trearbeider, gjerder og levegger.

 

Før vi inngår avtale kommer vi på en gratis befaring, slik at vi kan bli enige om hva som må gjøres, og hvordan jobben skal utføres. Har du et uteområde men ikke tegninger, så kan vi bistå med å lage plantegning.

Vi gjennomfører til avtalt tid og riktig pris. Sikkerhet er vår største prioritet, og vi lar aldri resultatet påvirkes av lettvinte løsninger.

Alltid gratis befaring

  Hvorfor skal du velge oss?

  Gh Entrepenør har drevet aktivt arbeid siden 2004, og fronter derfor lang erfaring i faget. Vi er i dag fem ansatte, dette gjør oss ikke størst i bransjen, men vi kan desidert være med i toppen når det kommer til resultat, service og mangfoldighet.

  Graving - grøft for vannledning og avløp

  GH Entreprenør utførte en super jobb for oss. Ga oss gode tips og utførte også søknadsprosess i forbindelse med oppdraget. Dette var profesjonelt fra start til mål. Vi vil benytte de igjen ved en senere anledning.

   

  Henning Harry Thorsen

  Fornying av avløpsrør

  Rett firma til rett pris på rett tid! GH Entreprenør kom med et godt anbud til fornying av vårt avløpsrør. Firmaet kontaktet kommunen slik at hele avløpsrøret fra 1934 ble skiftet. Profesjonelt gjennomført arbeid, firma med god og sikker arbeidsmiljø! Bra.

   

  Paul Van Veen